Waarderingssubsidie voor verenigingen en stichtingen

Vraag vóór 1 maart alsnog de waarderingssubsidie voor verenigingen en stichtingen aan !

Het subsidiebeleid van de gemeente Land van Cuijk is geharmoniseerd. Hierdoor komen sommige verenigingen of stichtingen nu alsnog in aanmerking voor een waarderingssubsidie in 2024. De subsidieaanvraag moet vóór 1 maart 2024 ingediend worden. Het gaat om verenigingen of stichtingen voor kunst, cultuur en erfgoed, sport, jeugd en welzijn en gezondheid.

De voormalige gemeenten Cuijk, Boxmeer, Sint Anthonis, Grave en Mill en Sint Hubert hadden ieder een eigen subsidiebeleid. Vanwege de samenvoeging tot de gemeente Land van Cuijk is er nu één subsidiebeleid voor de hele gemeente Land van Cuijk. De gemeenteraad heeft dit subsidiebeleid vastgesteld.

Sommige verenigingen en stichtingen kwamen volgens het beleid van de voormalige gemeenten niet in aanmerking voor de waarderingssubsidie. Volgens het nieuwe subsidiebeleid van de gemeente Land van Cuijk, kunnen zij deze waarderingssubsidie alsnog aanvragen. Deze subsidieaanvragen moeten zij vóór 1 maart 2024 indienen. Dit kan via  www.gemeentelandvancuijk.nl/subsidies.

Vanaf 1 maart 2024 is het vervolgens mogelijk om de waarderingssubsidie voor 2025 aan te vragen.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.