Verbeteren openbare ruimte

Heeft u verbeterpunten voor openbare ruimte?

 

De openbare ruimte zijn alle plekken in ons dorp die toegankelijk zijn voor iedereen. Speeltuintjes, pleinen, trottoirs, wegen etc.

 

De gemeente heeft aan de dorpsraad gevraagd of wij voor 15 januari verbeterpunten kunnen doorgeven. Zij zijn namelijk bezig om deze punten voor 2022 te inventariseren en eventueel in te gaan plannen.

 

Het gaat hierbij niet om losliggende stoeptegels of andere kleine dingen die via de : mijn gemeente app, gemeld kunnen worden.

Denk hierbij aan grotere zaken die verbeterd moeten worden. Zoals achterstallig onderhoud aan wegen en plantsoenen of verkeersveiligheid.

 

Heeft u verbeterpunten die de gemeente in ons dorp eventueel kan uitvoeren? Mail dit dan naar de Dorpsraad. vorv@dorpsraadoeffelt.nl

 

Wij verzamelen alle ingebrachte punten en zullen dit overdragen aan de gemeente. De gemeente bepaald vervolgens welke verbeterpunten uitgevoerd gaan worden.

 

Alvast bedankt.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.