Rijbewijskeuringen CBR in Boxmeer, Cuijk en Mill

Een medische keuring voor het verlengen van je rijbewijs is nodig wanneer je 75 jaar of ouder bent, wanneer je een zogenaamd groot rijbewijs (C/D/E) gaat halen of vernieuwen, of wanneer je om medische reden een arts moet bezoeken van het CBR. In juni, juli en augustus kun je deze keuring laten doen door RegelZorg Rijbewijskeuringen op de volgende locaties:

 Boxmeer

Vrijdag 9 juni, vrijdag 7 juli, vrijdag 4 augustus

De Driewiek, Jeroen Boschstraat 49

Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen € 50,00.
Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is de prijs € 70,00.

Cuijk

Dinsdag 6 juni, dinsdag 4 juli, dinsdag 1 augustus

Wijkaccomodatie De Nielt, Lavendel 250
Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen € 50,00.
Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is de prijs € 70,00.

Mill

Vrijdag 9 juni, vrijdag 7 juli

Wijkaccomodatie De Wester, Havikstraat 1

Op deze locatie zijn alleen seniorenkeuringen mogelijk: € 55,00.

 

De Procedure

Houd zelf de einddatum van je rijbewijs in de gaten en begin 4 maanden voor deze datum met het verlengen van je rijbewijs als je medisch gekeurd moet worden.

De eerste stap is het kopen en invullen van een Gezondheidsverklaring. Dat kan online op mijn cbr.nl, via DigiD met SMS- of App-verificatie. Een papieren Gezondheidsverklaring kun je kopen via www.regelzorg.nl  


Deze vragenlijst over je eigen gezondheid moet je eerst zelf invullen en opsturen naar het CBR. Als antwoord krijg je van het CBR het Verslag (soms meer dan één), die de keuringsarts moet invullen. Op dát moment kun je pas een afspraak maken voor de keuring.

 Afspraak maken

Een afspraak voor het spreekuur kun je uitsluitend maken via RegelZorg: Gemakkelijk en snel via onze website: www.regelzorg.nl of tijdens kantooruren via de afsprakenlijn: 088-23 23 300.

Voor het laten invullen van een rapport oogarts ga je naar www.regelzorg.nl/oogarts of bel je ons.

De artsen waar RegelZorg mee samenwerkt, zijn aangesloten bij ZorgDomein. Zij vullen de formulieren digitaal voor je in en versturen deze direct naar het CBR.  Meer informatie over de procedure lees je op de website van RegelZorg.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.