Onderzoek naar vaardigheden op digitaal gebied van 50 plussers (50 tot 75 jaar)

Biblioplus doet onderzoek naar vaardigheden op digitaal gebied van 50 plussers (50 tot 75 jaar).

We hebben hier speciaal een vragenlijst voor ontwikkeld waarin deelnemers een aantal vragen beantwoorden over hun eigen digitale vaardigheden.

Met de resultaten maken wij het activiteitenprogramma van de Bibliotheek nóg passender.

Door op de volgende link te klikken ga je naar de digitale vragenlijst https://cubiss.survalyzer.eu/biblioplus. Invullen neemt zo’n 5 tot 10 minuten in beslag.

Door mee te doen maak je kans op een Kobo e-reader. We verloten 3 e-readers onder alle deelnemers.

 

We willen je vragen deze mail met de link naar de vragenlijst door te sturen naar jullie achterban en naar mensen die je kent die binnen de doelgroep vallen. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek om mee te doen. We hebben minimaal 200 ingevulde vragenlijsten nodig. De vragenlijst kan worden ingevuld tot 14 juli 2023.

 

Alvast heel hartelijk dank voor het doorsturen van de mail en het invullen van de vragenlijst! Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met a.witsiers@biblioplus.nl.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.