Met deze vergoeding maak je meer natuur op jouw grond in het buitengebied

Heb jij grond in het buitengebied? En ligt deze grond buiten je erf? Dan kun je in aanmerking komen voor een aantrekkelijke vergoeding voor aanleg en beheer van natuur zoals bomen, bosschages, hagen, poelen en bloemrijke randen.

Bijdragen kunnen beschikbaar worden gesteld uit de Stimuleringsregeling Landschap (STILA). Dit is een regeling waar de provincie, gemeenten en waterschappen aan bijdragen. Met deze regeling kun je een bijdrage leveren aan vergroening van het buitengebied. Door nieuwe landschapselementen aan te leggen, wordt de omgeving niet alleen aantrekkelijker om er te wonen, te werken en te recreëren, maar het biedt ook meer ruimte aan diersoorten als vogels, kikkers en bijen.

Grootte van het perceel
Je komt in aanmerking voor deze regeling als je perceel groter is dan 5000 m². Heb je een kleiner perceel? Dan zijn er ook mogelijkheden, bijvoorbeeld als je een poel of wadi aan wil leggen.

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in de subsidiemogelijkheden, dan kun je vrijblijvend contact opnemen met veldcoördinator Martien Vinken via tel. 06 -27 12 27 21 of e-mail: info@martienvinken.nl.

Voor meer informatie kun je ook de betreffende website van Brabants Landschap raadplegen: www.groenloketbrabant.nl.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.