Koninklijke onderscheiding Ans Maassen

Vandaag heeft onze dorpsgenoot Ans Maassen de koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje Nassau ontvangen. Namens de dorpsraad van harte gefeliciteerd met deze welverdiende onderscheiding. Hieronder staat de tekst uit het persbericht van de gemeente.

J.H. (Ans) Maassen, Oeffelt - Lid in de Orde van Oranje Nassau

Mevrouw Maassen is vanaf de oprichting in 1978 vrijwilliger van Stichting OJC Mannekino in Oeffelt. Vanaf 2002 is ze secretaris. Ze is vanaf 1979 vrijwilliger bij volleybalclub Vocala in Oeffelt (voorheen Argos) en lid van de buitentoernooi-commissie. Ook was ze 25 jaar betrokken bij het wedstrijdsecretariaat van de toernooicommissie. Dit in nauwe samenwerking met andere verenigingen en de Nederlandse Volleybal bond. Vanaf 2005 verricht ze allerlei hand- en spandiensten en ze was diverse malen commissielid jubilea. Daarnaast was ze zeer betrokken bij de jeugd van de volleybalvereniging.

 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.