Kernen CV. Wat vind jij belangrijk voor onze kern Oeffelt

Elke kern doet ertoe

De gemeente Land van Cuijk bestaat uit 33 kernen. Stuk voor stuk met unieke kenmerken en trotse inwoners. De nieuwe gemeente Land van Cuijk vindt het belangrijk dat élke kern en wijk goed tot zijn recht komt. Daarom heeft de gemeente voor elke kern en wijk een bouwteam met inwoners gefaciliteerd. Zo ook in Oeffelt. Zie hierover ook eerdere berichtgevingen op deze site. Dit bouwteam heeft de onderwerpen in kaart gebracht die het meest bij inwoners leven. De gemeente wil samen met de inwoners aan de slag met deze onderwerpen en gaat hierover (samenwerkings-)afspraken maken.

 

Reageer op jouw KernenCV

Je kunt het KernenCV van jouw kern bekijken vanaf maandag 14 februari tot en met zondag 6 maart. Je kunt reageren door jouw kern te selecteren op www.onslandvancuijk.nl en jouw reactie achter te laten.

Na zondag 6 maart zullen de bouwteams alle reacties verwerken in het definitieve KernenCV. Alle kernenCV’s tezamen worden aangeboden aan het gemeentebestuur van Land van Cuijk.

 

Meer informatie?

Ga naar www.onslandvancuijk.nl voor meer informatie over de kernendemocratie.

 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.