Digitaal geboorteaangifte doen bij de gemeente Land van Cuijk

Vanaf 20 juli is het mogelijk is om de geboorte van een kind digitaal aan te geven. Voor de kersverse ouder(s) is het eenvoudig via de website te regelen, waar en wanneer het uitkomt binnen drie dagen na de geboorte.

Voorheen was het doen van geboorteaangifte alleen mogelijk door een fysieke afspraak aan de balie. We begrijpen dat de komst van een baby al druk genoeg is voor gezinnen. Daarom hebben we een nieuwe stap hebben gezet om onze dienstverlening te verbeteren.

Met deze nieuwe online optie kun je op elk gewenst moment van de dag de geboorteaangifte doen. De ouder(s) hebben daarvoor wel een DigID nodig en moeten geregistreerd staan in de Basisregistratie Personen.  Het proces is simpel, snel en gebruiksvriendelijk.

Er is vanaf de eerste dag al meteen gebruik gemaakt van de digitale service. Inmiddels zijn al enkele digitale geboorteaangiftes gedaan.  Gemeente Land van Cuijk wenst de kleintjes veel geluk en gezondheid.

Wil je gebruik maken van deze nieuwe service? Bezoek dan onze website op www.gemeentelandvancuijk.nl/geboorteaangifte.

Uiteraard blijven we ook persoonlijke aangiftes verwelkomen aan de balie op het gemeentehuis. Maak hiervoor telefonisch een afspraak via 0485-854000. Ons team staat klaar om je warm te ontvangen.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.