Collectieve zorgverzekering

Collectieve zorgverzekering

Tot en met 31 december 2023 is het weer mogelijk om over te stappen naar een andere zorgverzekering voor 2024. De gemeente biedt inwoners, met een inkomen tot 120% van de bijstandsnorm, de mogelijkheid om mee te doen aan een collectieve zorgverzekering. Omdat de gemeente maandelijks meebetaalt, betaal jij uiteindelijk minder premie. Kijk voor meer informatie op www.gemeentelandvancuijk.nl/collectieve-zorgverzekering.

Zorgvergelijker

Het is heel verstandig om ieder jaar te controleren of jouw verzekering nog goed bij je past. Of dat het misschien goed is om over te stappen. Met de Zorgvergelijker vind je de zorgverzekering die het beste bij jouw situatie past. Zo voorkom je extra of onverwachte kosten. En je voorkomt dat je teveel premie betaalt. De zorgvergelijker geeft onafhankelijk advies en is gratis te gebruiken voor inwoners van de gemeente Land van Cuijk. De collectieve zorgverzekering van de gemeente wordt meegenomen in de vergelijking. 

Wat wordt jouw zorgverzekering?

Vanaf half november is de zorgvergelijker voor inwoners van Land van Cuijk beschikbaar. Alle informatie en de link staan dan www.gemeentelandvancuijk.nl/collectieve-zorgverzekering.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.