17 mei: Festival voor jonge mantelzorghelden!

17 mei: Festival voor jonge mantelzorghelden!
Met bekende gasten: radio-dj Frank van der Lende en YouTuber Teun Peters

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar en zorg jij bijvoorbeeld voor je moeder, broer of iemand anders? Kom dan op 17 mei naar hét festival voor jonge mantelzorghelden in het Land van Cuijk! Het festival vindt plaats bij het zomerse strandpaviljoen Évive aan het water in Katwijk. Het wordt een feestelijke middag, met muziek van diverse dj’s. Daarnaast zijn te gast de bekende radio-dj Frank van der Lende en YouTuber Teun Peters, die tijdens hun workshops tips & tricks van het vak delen!

 Over het festival

§  Woensdag 17 mei 2023, van 16.00 – 19.30 uur

§  Strandpaviljoen Évive aan het water, in Katwijk (gemeente Land van Cuijk)

§  Voor mantelzorgers van 12 t/m 18 jaar die in het Land van Cuijk wonen. Je mag iemand meenemen om je te vergezellen.

§  Voor hapjes en drankjes wordt gezorgd (geen alcoholische dranken)

§  Aanmelden is verplicht (en gratis). Het aantal plekken is beperkt, dus meld je nu alvast aan via www.mvplein.nl/mantelzorgfestival

 Feestelijk programma: met Frank van der Lende en Teun Peters!

Je bent welkom vanaf 16.00 uur en om 16.30 uur start het programma. Heb jij bijvoorbeeld altijd al vlogger willen worden, maar heb je geen idee hoe je dit aanpakt? Of ben je gewoon heel benieuwd hoe je een toffe vlog maakt? Vlogger Teun Peters verzorgt een vlog-workshop waarin jij alle fijne kneepjes van het vloggen leert. Zou je heel graag een keer op de radio komen? Of ben je benieuwd wat er komt kijken bij het maken van een radioprogramma? Radio-dj Frank van der Lende geeft tijdens het festival een dj-workshop! Als kers op de taart kun je zelfs je eigen radio-uitzending op Omroep Land van Cuijk winnen! Tussendoor wordt gezorgd voor een drankje en lekker eten. Om 19.30 uur is het festival afgelopen.


Jonge mantelzorghelden
Het zorgen voor iemand in combinatie met school, vrienden en hobby’s is pittig. Het is belangrijk dat je ook leuke dingen kunt blijven doen en kunt ontspannen. Daarom organiseert het Mantelzorg- & Vrijwilligersplein in samenwerking met de gemeente Land van Cuijk dit festival voor jou als jonge mantelzorger. Je kunt hier ook praten met andere jongeren die in dezelfde situatie zitten. En bovenal: genieten van het feestelijke programma. Je hebt het verdiend!

Tot 17 mei!

Poster

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.