Archeologisch onderzoek Brakels Eng te Oeffelt

Beste buurtbewoner(s),

Zoals u wellicht weet wordt er in de nabije toekomst een uitbreiding van de woonwijk gerealiseerd op het terrein aan het Brakels Eng. In het kader van deze ontwikkeling zullen wij, onderzoeksbureau BAAC, hier in opdracht van de gemeente Land van Cuijk een archeologische opgraving uitvoeren.

Met deze folder brengen we u graag op de hoogte van onze werkzaamheden en de volgende aandachtspunten:

• Wij starten met het onderzoek vanaf maandag 27 november en zullen uiterlijk vrijdag 6 februari 2024 afronden;

• Tijdens de Kerstvakantie (25 december t/m 5 januari) vinden er geen werkzaamheden plaats;

• Wij werken dagelijks tijdens kantoortijden, tussen 7:00 en 16:30. Kom kijken!

Bent u benieuwd naar onze bevindingen? Elke woensdagmiddag tussen 14:00 en 15:00 bent u van harte welkom voor informatie bij onze keet (zie kaartje hieronder). In de Kerstvakantie zijn wij niet aanwezig.

Wij organiseren op woensdagmiddag 13 december ook een open dag. Tussen 14:00 en 16:00 kunt u dan een rondleiding krijgen over de opgraving en vertellen we u graag over de vondsten die wij tot dan toe gedaan hebben. Voor kinderen uit de buurt en omgeving organiseren wij een prijsvraag! Wij vragen hen een kleurplaat in te kleuren of een eigen tekening of knutselwerk te maken over hoe het gebied er vroeger uit zag. De mooiste drie inzendingen winnen een leuke prijs en een persoonlijke rondleiding voorafgaand aan de open dag. De kleurplaat met meer informatie over de vondsten op het terrein zullen wij binnenkort verspreiden en is ook op te halen in onze keet op de onderzoekslocatie.

Vragen? Heeft u vragen over deze brief? Of heeft u tijdens de uitvoering van het onderzoek vragen? U kunt altijd even langslopen bij onze projectleider ter plaatse of ons telefonisch of per e-mail bereiken op onderstaande contactgegevens: Projectleider ter plaatse: Projectcoördinator kantoor: Alfred ter Wal a.terwal@baac.nl 06-55185746

Folder

 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.