Thomas Peeters Weem, verenigingsondersteuner van de Gemeente stelt zich voor in Dorpsraadvergadering

Hij zal vertellen wat hij, als verenigingsondersteuner eventueel kan betekenen voor verenigingen in ons dorp Oeffelt.
Wil je als afvaardiging van je vereniging toehoorder zijn en of vragen hebben. Stuur dan een mail naar pr@dorpsraadoeffelt.nl
 
‘Vitaal Verenigen helpt verenigingen klaar te maken voor de toekomst. Dat doen we als partner van de vereniging(en) en samen met betrokkenen van de vereniging. De energie om aan de slag te gaan, moet vanuit de vereniging komen. Samen gaan we aan de slag en helpen we de vereniging verder om bij te dragen aan de toekomstbestendigheid van de vereniging.
 
Een vitale en toekomstbestendige sportvereniging heeft zijn organisatie op orde, zorgt voor kwalitatief sportaanbod, is relevant voor meerdere doelgroepen en vervult een bredere maatschappelijke functie.
Om hier op een goede manier invulling aan te kunnen geven, werkt Vitaal Verenigen vanuit negen thema’s. De focus ligt op zes van deze negen gebieden, namelijk: aanbod, leden, vrijwilligers, communicatie, samenwerking en beleid. Ook vragen met betrekking tot andere thema’s, zoals financiën, organisatie en accommodatie, kunnen aan ons gesteld worden. Wij hebben in ons netwerk goede
partners die hier mee aan de slag kunnen’
 
 
 
 
 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.