Help je mee het buitengebied mooier te maken?

Heb jij grond in het buitengebied? En ligt deze grond buiten je erf*? Dan kun je in aanmerking komen voor een aantrekkelijke vergoeding voor aanleg en beheer van natuur zoals bomen, bosschages, hagen, poelen en bloemrijke randen.

 

Bijdragen kunnen beschikbaar worden gesteld uit de Stimuleringsregeling Landschap. Dit is een provinciale regeling waaraan ook gemeenten en waterschappen bijdragen. Met deze regeling kun je een bijdrage leveren aan een vergroening van het buitengebied. Door nieuwe landschapselementen aan te leggen, wordt de omgeving niet alleen aantrekkelijker om er te wonen, te werken en te recreëren, maar biedt het ook meer ruimte aan soorten als patrijs, uilen, kikkers, vogels en bijen.

 

Ben je geïnteresseerd in de subsidiemogelijkheden, dan kun je vrijblijvend contact opnemen met veldcoördinator Martien Vinken via tel. 06 -27 12 27 21 of e-mail: info@martienvinken.nl.

Voor meer informatie kun je ook de site van Brabants Landschap raadplegen: www.brabantslandschap.nl/ons-werk/advies-en-subsidie/subsidiemogelijkheden/

 

* Bij een agrarisch bedrijf is dit het bouwvlak inclusief een zone van 10 meter en bij een burgerwoning de bestemming ‘wonen’ inclusief een strook van 10 meter daar rondom.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.